Paste cu carne de pui in sos de rosii

de alilianaa in Pui, 26 Feb 2014 | 1230 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste
  • 400 g carne de pui ( piept)
  • 5-6 linguri pasta de rosii
  • doua cepe mici albe
  • sare, piper dupa gust
  • oregano, busuioc, cimbru dupa gust
  • 30ml vin alb demisec
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carne de pui in sos de rosii:

Pastele se pun la fiert 7 minute cu sare. Cand sunt gata se pun intr-o strecuratoare si se dau sub jet de apa. Se pun la scurs.


Carnea de pui taiata fasii, peste care am adaugat sare, piper supa gust, putin cimbru, cateva picaturi de ulei, am amestecat-o cat sa ia toate aromele. Am curatat o ceapa si am desfacut-o foite. Din fasiile de carne am executat ,, trandafirasi" pe care i-am pus pe bete impreuna cu ceapa si am obtinut niste frigarui.


Frigaruile le-am pus intr-o tava pe hartie de copt impreuna cu miezul de ceapa ramas. Cand acestea au fost gata, le-am scos dupa bete.


Intr-o tigaie am pus la incins ulei, am adaugat ceapa taiata marunt si ceapa coapta din tava. Am pus sare, busuioc si oregano. Cand s-au calit putin am adaugat pasta de rosii si vinul si apa. Am amestecat. Am adaugat carnea, am lasat 4-5 minute si la final pastele. Am amestecat toate ingredientele pana la o imbinare optima a ingredientelor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne de pui in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

anca_rm 1

27.02.2014, 08:26

_Alina_ 1

27.02.2014, 09:11

Oooo, ce bunatate!

alilianaa 1

01.03.2014, 21:19

Multumesc frumos Lavinia, Anca, Alina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui în aluat de bere şi tagliatelle cu sos de smântână