Paste cu carne de pui, masline si mazare

de alldaycooking in Paste, 25 Feb 2012 | 4054 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste colorate
  • 150 gr piept de pui
  • 1 mana de masline Kalamata
  • 100 gr mazare (congelata)
  • 2 linguri mascarpone sare parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carne de pui, masline si mazare:

Pastele le-am fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. Pieptul de pui l-am taiat fasiute si l-am prajit in foarte putin ulei. Cand carnea a fost rumenita pe ambele parti am adaugat maslinele si mazare. Am lasat sa se caleasca impreuna timp de aprox 5 minute. Inainte de a lua de pe foc am adaugat putina sare si mascarponele. Am amestecat bine sosul format si l-am adaugat la pastele fierte si bine scurse de apa. Am presarat parmezan peste paste in momentul cand le-am pus pe farfurii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne de pui, masline si mazare" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste cu legume