Paste cu carne la cuptor

de gaby_duceag in Paste, 5 Apr 2015 | 5267 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste (eu am pus farfalle si paste patratele)
  • 200 gr cascaval
  • nucsoara
  • o lingura ulei de masline
  • sare
  • o lingura unt
  • 4 oua

Pentru sosul de carne

  • 300 gr carne tocata (de porc)
  • o ceapa
  • 1/2 morcov
  • 100 ml suc de rosii
  • sare
  • piper
  • busuioc
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carne la cuptor:


  1. Pregatesti intai sosul de carne.

  2. Pui o tigaie la incins cu 20 ml ulei de masline.

  3. Cureti ceapa si o toci, la fel si morcovul, si le pui in uleiul incins.

  4. Calesti un minut si adaugi carnea tocata. Amesteci 2-3 minute in vas apoi torni sucul de rosii si 50 ml apa.

  5. Lasi la fiert la foc mic aproximativ 10 minute adaugand, daca mai este necesar, putina apa. Potrivesti gustul de sare, pui putin busuioc, mai lasi cateva secunde apoi opresti focul.

  6. Pui un vas cu 4 litri apa la fiert. Adaugi 0 lingurita de sare, o lingura de ulei de masline si putina nucsoara rasa. Cand apa a dat in clocot pui pastele si le fierbi dupa timpul indicat pe pachet.

  7. Cand sunt gata le rastorni intr-o strecuratoare si le treci pe sub jet de apa rece.

  8. Pregatesti un vas termorezistent si-l ungi cu unt.

  9. Torni jumatate din cantitatea de paste, pui apoi carnea cu sos si jumatate din cantitea din cascaval ras.

  10. Pui restul de paste apoi cele 4 oua bine batute cu putina sare.

  11. Distribui uniform restul de cascaval si bagi vasul in cuptor, la foc mediu, pana ce incepe sa se rumeneasca usor.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Sim0na 1

06.04.2015, 18:28

buna mancarica, fain vas! nu le-as refuza pe ambele

DIANA B 1

07.04.2015, 09:58

Buuun tare !

Reteta sau vasul e de la Medi ? Chiar ea oare ce mai face , ca n-o mai vad pe-aici , calatoreste cred

mihaelar63 1

16.04.2015, 01:31

De la pastele acestea bune nu pot lipsi . Chiar daca mai tarziu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Serpentelli cu legume si cascaval