Paste cu carne la cuptor

de MotanLaOale in Fusilli, 18 Iun 2015 | 4666 vizualizari

 

Am vazut la Gaby_d si am facut si eu. Foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 400g paste (eu am avut fusilli)
  • 200g cascaval Delaco
  • nucsoara
  • sare
  • 1 lingura unt
  • 4 oua
  • 2 linguri smantana
  • SOSUL DE CARNE
  • 300g carne tocata amestec
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 morcov mic
  • 100ml pulpa de rosii
  • 1 lingura pasta ardei
  • 50ml ulei
  • sare
  • piper
  • busuioc
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carne la cuptor:

Ceapa se curata, se spala si se toaca rondele.


Morcovul se curata si se toaca rondele.


Intr-o cratita se pune uleiul la incins si se caleste ceapa si morcovul 3-4 minute.


Se adauga carnea tocata si se caleste in continuare pana isi schimba culoarea.


Se adauga pasta de ardei, pulpa de rosii, apa si se lasa la fiert 10-15 minute.


Se potriveste de sare, se pune busuiocul, se mai da un clocot si se opreste focul.


Pastele se fierb dupa indicatiile de pa ambalaj in apa cu sare si nucsoara rasa.


Se rastoarna intr-o strecuratoare cand sunt fierte si se trec pe sub un jet de apa rece si se lasa la scurs.


Se unge un vas termorezistent cu unt.


Se toarna jumatate din cantitatea de paste in vas.


Se pune carnea cu sos si se rade cascaval.


Se pun si restul de paste in vas.


Deasupra se toarna uniform cele 4 oua batute cu smantana si putina sare.


Se rade restul de cascaval deasupra.


Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 30-35 minute pana se rumenesc frumos.


Se pot servi calde sau reci.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Se pot folosi orice fel de paste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

MotanLaOale 1

05.09.2015, 23:00

Xandrinne 1

06.09.2015, 09:50

MotanLaOale 1

06.09.2015, 10:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Paste cu piept de pui si branza