Paste cu ciuperci

de laura2002 in Penne, 3 Iul 2013 | 2569 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr ciuperci
  • 50 gr sunca
  • 1 ceapa
  • 1 lingura unt
  • 250 smintina
  • 1 legatura patrunjel
  • sare, piper
  • 500 gr paste late
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ciuperci:

Se pun pastele la fiert cu putina sare.


Intre timp pregatim sosul


1. Ceapa se spala si se toaca.


2. Smintina se pune intr-o craticioara si se lasa sa fiarba 2-3 minute la foc mare.


3. Untul se topeste intr-o tigaie in care punem sunca pentru a se rumeni adaugam ceapa pe care o calim si ciupercile. Prajim amestecul putin. Cind este gata se adauga peste smintina.


Patrunjelul se spala si se se lasa sa se scurga. Se rup frunzele si se toaca marunt. Se adauga peste sosul de smintina si se condimenteaza cu sare si piper.


Sosul se amesteca cu pastele. Cine se serveste se poate adauga si patrunjel verde tocat.



TIPS-URI

1

se pot bate si 3 galbenusuri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

RuxyRux 1

03.07.2013, 20:06

Super bune!

iri_iri 1

03.07.2013, 22:23

MotanLaOale 1

03.07.2013, 22:54

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert gogosi de post
  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Penne Rigate con pancetta e funghi porcini