Paste cu ciuperci si carnati

de Dana Cristea - pusikmea in Paste, 1 Mai 2011 | 4107 vizualizari

 

nu ma omor cu pastele, insa din cand in cand mai merg :))

 

INGREDIENTE

  • ciuperci
  • paste
  • carnati
  • branza
  • smantana ( pana da cucina )
  • sare
  • putin ulei
  • busuioc uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ciuperci si carnati:

Punem spaghetele la fiert in apa cu sare, respectam timpul de fierbere indicat pe fiecare pachet.


Dupa ce le-am fiert le clatim cu apa rece ( nu dam drumul din prima la apa rece, ci la cea calda si treptat dam la rece, astfel nu vor deveni lipicioase ) si le lasam la scurs.


Intre timp taiem ciupercile si carnatii feliute subtiri, dupa care le calim usor in putin ulei, dupa care adaugam smantana, condimentam cu sare si piper dupa gust si lasam sa se formeze sosul.


Peste acest sos punem pastele, amestecam usor pana vom acoperi fiecare pasta cu sos.


Servim cu branza rasa deasupra si asezonam cu busoioc uscat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci si carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Dana Cristea - pusikmea 1

06.05.2011, 09:41

multumesc miti si miha

Dana Cristea - pusikmea 1

06.05.2011, 09:41

cristina

mamaieelena 1

16.05.2011, 18:23

buneee

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Farfale cu creveti roz si scoici cu usturoi