Paste cu ciuperci si mult sos

de Rocsi in Paste, 27 Noi 2010 | 6842 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr de paste
  • 1 castron cu ciuperci intregi,conservate
  • 1 rosie
  • 1 ceapa
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • circa 400 ml suc de rosii
  • 5 linguri vin alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ciuperci si mult sos:

Intr-o oala se pune apa la fiert cu un varf de cutit de sare.

cand incepe sa fiarba ,punem pastele.

le lasam la fiert 15-20 de minute.

cat fierb pastele pregatim sosul.

ciupercile le spalam bine si le taiati bucatele mai mari.

ceapa se curata ,se spala si se toaca mai marunt.

intr-o tigaie punem uleiul.

apoi adaugam ceapa si cateva linguri de apa ca sa inabusim ceapa,sa nu o prajim.

dupa care punem si ciupercile.

le lasam 2-3 minute apou turnam sucul de rosii.

rosia o curatam de pielita si o taiem cubulete ,apoi o turnam peste ciuperci.

condimentam cu sare si piper si lasam ciuparcile la foc potrivit circa 15 minute(daca e prea gros sosul mai puneti putina apa).

mai la urma punem si vinul alb.

dupa ce pastele au fiert le scurgem de apa.

acestea le turnam in tigaia cu sosul ,cu ciuperci.

tragem tigaia de pe foc si amestecam bine toate pastele sa intre sos in toate.

apoi le asezam pe o farfurie si servim...

sunt bune intr-o zi de post.!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci si mult sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

elena1988 1

11.02.2011, 15:49

Angy 1

30.06.2011, 19:30

foarte bune .a doua oara am adaugat ardei ciuperci si carnaciori si au iesit delicioase.......

Rocsi 1

30.06.2011, 21:29

angy ma bucur enorm ca ti-au placut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu ciuperci si smantana