Paste cu ciuperci si pastrama de vita la cuptor

de camelia75 in Paste, 4 Oct 2013 | 5150 vizualizari

 

O reteta simpla,rapida si consistenta de paste cu ciuperci si pastrama de vita.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste scurte
  • 200 gr ciuperci la conserva (spalate si scurse bine de apa)
  • 200 gr pastrama de vita (jambon)
  • 1 ardei capia rosu mare
  • 3 linguri ulei de masline
  • 100 gr cascaval
  • Sosul Bechamel
  • -300 ml de lapte
  • -30 grame de unt
  • -35-45 grame de faina
  • -sare, piper alb dupa gust
  • -1/2 lingurita cu nucsoara macinata
  • -50 gr parmezan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ciuperci si pastrama de vita la cuptor:

Fierbeti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj,apoi le dati la un jet de apa rece.Lasati-le la scurs.

Mod de preparare sos Bechamel:

Punem untul intr-o tigaie, iar cand s-a incins presaram faina si amestecam.Stingem cu lapte putin cate putin si amestecam continuu pana sosul se ingroasa.Condimentam cu sare,piper si nucsoara macinata, iar dupa ce tragem dupa foc adaugam parmezanul.

Caliti in uleiul de masline ciupercile,ardeiul si pastrama,timp de 3-4 minute.

Puneti pastele intr-un vas de yena uns cu putin unt,adaugati sosul Bechamel,ciupercile,ardeiul si pastrama,iar daca mai este necesar condimentati dupa gust cu sare si piper.Deasupra radeti cascavalul.

Dati la cuptorul preincazit timp de 15-20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci si pastrama de vita la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu ciuperci si sos de rosii picant