Paste cu ciuperci si soia

de Julie in Mancaruri de post, 12 Iun 2010 | 3463 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Paste 250 g
  • Soia cuburi  50 g
  • Ciuperci proaspete 250 g (sau cate vrei !)

Pentru sos: 

  • suc de rosii 150 g, 
  • 3 catei de usturoi,
  • 4 linguri de apa,
  • 2 linguri ulei,
  • condimente.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ciuperci si soia:

Mai intai ciupercile spalate si scurse de apa, se pun intr-o tava,se presara cu sare sau delikat si se stropesc cu putin ulei.

Apoi merg la cuptor pentru 20 min (Nu prea mult sa nu-si piarda din proprietati.)

Se fierb pastele in apa cu sare si se clatesc cu apa rece.

Cuburile de soia se fierb 30 min. in apa cu sare, delikat, condimente (piper, usturoi si ce mai vrei)

Se scurg apoi de apa si se prajesc in tigaie cu putin ulei pana se rumenesc frumos pe toate partile.



Sosul:



Se incinge uleiul, se pune usturoiul tocat fin, sucul de rosii, apa si se lasa pe foc sa scada.

Se sareaza si se condimenteaza dupa gust cu piper, busuioc, cimbru, boia dulce si iute.



Mod de prezentare:

Se aseaza pastele pe farfurie, se stropesc cu sos, iar peste ele se aseaza ciupercute si cuburi de soia.

Se presara patrunjel.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci si soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Julie 1

12.06.2010, 15:47

Daca are ciuperci, e bun nu?

nadina73 1

13.06.2010, 02:16

julia lasa ca ela nu se simte bine iau eu si portia eisuper ideie 5 furcu

Laly 1

17.06.2010, 23:58

Ce bine arata ciupercutele.5 furcu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu ceapa si usturoi