Paste cu cremă de năut..

de Adele in Paste, 18 Aug 2014 | 1177 vizualizari

 

Ceva rapid si usor numai bun pentru sezonul estiv.

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de conserva de năut
  • 1 catel de usturoi
  • 250 gr paste scurte
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu cremă de năut..:

Pentru inceput punem o oala cu apa pe foc, adaugam si sare si lasam se fiarba.


Cand da in clocot punem pasta pentru 10 minute la fiert.


Intre timp punem năutul intr-un vas si il mixam pana devine cremos. Punem o tigaie pe foc, adaugam uleiul si catelul de usturoi intreg pe care il prajim usor pe ambele parti dupa care il scoatem, punem si nautul si lasam la foc potrivit cateva minute pana se mai ingroasa (10-15 minute).


La sfarsit potrivim de sare si piper si adaugam pasta care a fiert intre timp. Amestecam 1-2 minute pe foc mic. Dam la o parte si daca va place se poate adauga patrunjel tocat.


Pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu cremă de năut.." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Adele 1

19.08.2014, 12:39

Meri

MotanLaOale 1

28.08.2014, 10:53

Adele 1

28.08.2014, 11:05

Motan

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu cârnaţi afumaţi la capac