Tagliatelle cu pui si sos cu masline

de Oana in Paste, 1 Mar 2014 | 2685 vizualizari

 

Super rapide si gustoase! Au disparut imediat ca nici nu am mai avut timp sa fac o poza la farfurie :)

 

INGREDIENTE

  • Pentru sos:
  • o ceapa mare
  • 4-5 catei de usturoi
  • un piept de pui
  • 200 gr masline negre feliate
  • 250 gr pasatta de rosii
  • oregano si busuioc
  • sare
  • piper
  • 250 gr tagliatelle
  • parmesan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu pui si sos cu masline:

Pieptul de pui se taie in cubulete, se spala si se se pune la calit intr-o oala cu putin ulei. Se amesteca putin, apoi se adauga usturoiul si ceapa taiate cubulete.


Intre timp se pun pastele la fiert in apa clocotita cu sare.


Peste puiul cu ceapa se mai adauga din cand in cand putina apa fiarta de la paste, sa nu se lipeasca si sa se caleasca usor, inabusit. Cand carnea este facuta se adauga maslinele si sucul de rosii, se condimenteaza dupa gust si apoi se adauga pastele fierbinti si scurse de apa. Se mai lasa putin pe foc si se servesc cu parmesan ras deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu pui si sos cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Cris2711 1

02.03.2014, 13:46

Si mie imi plac tare mult

Oana 1

02.03.2014, 18:57

Multumesc

deyutzky 1

02.03.2014, 22:48

ne-ai pregatit o gramada de bunatati vreau si o portie din bunatatea asta clar!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Penne cu sos de rosii si busuioc