Ravioli cu cartofi

de AnyCostescu in Paste, 9 Dec 2012 | 2156 vizualizari

 

INGREDIENTE

pt aluat:

  • 2 oua,
  • 200 g faina
  • sare
  • jumatate lingura oregano

pt umplutura:

  • 2 cartofi
  • 50 g branza de oi
  • 50 g cascaval
  • un ou
  • sare,piper
  • 3 fire marar

ne mai trebuie si:

  • 1 cutie ciuperci(290 g)
  • 50 g unt
  • 1 cutie mica porumb
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli cu cartofi:

Aluatul: se framanta un aluat usor de modelat din aceste ingrediente..


Umplutura:cartofii se fierb in coaja, se curata si se piseaza ca pt pireu.


Se amesteca cu branza rasa, cascavalul, oul , sare si piper.


Mararul se toaca fin si se pune peste restul ingredientelor.


Se amesteca pana se omogenizeaza compozitia..


Aluatul se intinde si se taie cercuri cu un pahar sau forma speciala rotunda.


Pe fiecare cerc se pune o lingura de umplutura si alt cerc deasupra.


Se pliaza bine( pt a evita desfacerea in timpul fierberii).


Le puteti lasa asa sau le prindeti 2 margini( vezi foto)..


Se pun la fiert in apa clocotita.


Dupa ce au fiert se scurg si se pun intr-un bol.


Ciupercile se trag la tigaie cu untul aproximativ 5 minute la foc iute.


Se amesteca mereu in tigaie.


Se pun peste ravioli si se amesteca.


Adaugam si porumbul si completam cu sare si piper dupa gust.


Eu am pus si niste busuioc uscat.


Se servesc calde;)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Sim0na 1

09.12.2012, 20:46

arata foarte bine

AnyCostescu 1

09.12.2012, 20:59

adry88 1

09.12.2012, 20:59

fain arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sunca si praz