Laste cu branza si ceapa verde

de mihaelar63 in Paste, 7 Oct 2016 | 862 vizualizari

 

  Am descoperit niste laste[taitei lati] proaspete cu ou de o buna calitate . Imi plac mult cu branza de burduf,-preferabil de oaie .De aceasta data  , diferenta a fost facuta de ceapa verde care a improspatat vizual si gustativ preparatul Am ,,cosmetizat'' cu ceafa afumata de porc , asa ca sa atraga si carnivorii din familie !! Nu gatesc des paste ,dar o data  la doua saptamani ma scot din incurcatura :D !!!
 

 

INGREDIENTE

  • 250 gr laste [ taitei] cu ou
  • 200 gr ceafa porc afumata
  • 200 gr branza burduf oaie /vaca
  • 50 ml ulei
  • 2 cepe verzi
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Laste cu branza si ceapa verde:


  1. Spalati si taiati rondele ceapa verde .

  2. Feliati ceaafa afumata.

  3. Puneti cefa la prajit intr-o tigaie teflonata-Wok- incapatoare .

  4. Pentru rapiditate infierbantati 1 l apa cu ajutorul fierbatorului electric.

  5. Turnati apa intr-o oala potrivita si puneti lastele la fiert . Sarati.

  6. Va intoarceti la tigaie si adugati la calit ceapa verde .

  7. Lasati pastele sa fiarba 4-5 minute . Se scurg intr-o sita de lichid .

  8. Adugati lastele in tigaie si amestecati .

  9. Se pune branza de burduf si se amesteca .

  10. Amestecati cu grija, lasand pana branza incepe sa se topeasca .

  11. Gustati daca mai este nevoie de sare si piparati .

  12. Serviti lastele calde adugand dupa pofta branza si ceapa verde pe deasupra .

  13. Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Pentru grabirea fierberii pastelor incalziti apa in fierbatorul electric .Truc-Jamie Oliver !!!

2

Branza de burduf de oaie fiind mai grasa se topeste si ,, imbraca '' mai frumos pastele .Daca doriti sa salvati din calorii folositi branza burduf de vaca .

3

Serviti alaturi de rosii sau salata de cruditati preferata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Laste cu branza si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

mihaelar63 1

10.10.2016, 22:43

Merisor , asa cum stii, colorat

mihaelar63 1

10.10.2016, 22:43

Mimi

mihaelar63 1

10.10.2016, 22:43

Daniela , bun de tot

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada din cotlet de porc

de Ancutsa 5

ieri la 22:04

Desert tort Imparatesc

de Ancutsa 5

ieri la 21:33

Pui intreg cu legume la cuptor

de Ancutsa 5

ieri la 20:50

Desert prajitura cu vanilie si fructe de padure

de Ancutsa 5

ieri la 20:31

RETETA RECOMANDATA
Plăcintă cu paste și carne (rigatoni pie)