Paste cu branza si kaizer

de Rocsi in Paste, 4 Iul 2013 | 10136 vizualizari

 

Ceva simplu, nu necesita mult timp de preparare si foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste
  • 350 gr branza de vaci mai cremoasa
  • 1 lingurita unt
  • 3 oua
  • 4 linguri parmezan ras
  • 5-6 felii kaizer
  • marar verde
  • 1 ceapa verde
  • piper alb
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza si kaizer:

Intr-o oala punem mai multa apa cu putina sare si o asezam pe foc.

Cand clocoteste dam drumul pastelor si le fierbem circa 12 minute.

Cand sunt gata le scurgem si le lasam sa se racoreasca putin.

Branza o amestecam cu untul pana devine o pasta, apoi adaugam ouale, 1 lingura parmezan si putin piper.

Ceapa verde o spalam, o taiem bucatele mici, tocam si putin marar verde.

Le incorporam in compozitia de branza, adaugam pastele si amestecam usor cu o lingura.


Ungem o tava rotunda cu margarina, tapetam cu hartie de copt si turnam compozitia de mai sus.

Kaizer-ul il taiem feliute subtiri si il repartizam deasupra, apoi presaram restul de parmezan.


Introducem pastele in cuptorul incins, la o temperatura potrivita.

Cand s-au rumenit frumos deasupra, le scoatem din cuptor, le lasam la racorit si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza si kaizer" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (46)

Rocsi 1

14.07.2013, 21:22

Daria

JulyCris 1

23.05.2014, 22:28

Delicioase!

Rocsi 1

24.05.2014, 19:24

Multumesc July.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tortiglioni cu sos alb