Paste cu branza si kaizer

de Rocsi in Paste, 4 Iul 2013 | 10706 vizualizari

 

Ceva simplu, nu necesita mult timp de preparare si foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste
  • 350 gr branza de vaci mai cremoasa
  • 1 lingurita unt
  • 3 oua
  • 4 linguri parmezan ras
  • 5-6 felii kaizer
  • marar verde
  • 1 ceapa verde
  • piper alb
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza si kaizer:

Intr-o oala punem mai multa apa cu putina sare si o asezam pe foc.

Cand clocoteste dam drumul pastelor si le fierbem circa 12 minute.

Cand sunt gata le scurgem si le lasam sa se racoreasca putin.

Branza o amestecam cu untul pana devine o pasta, apoi adaugam ouale, 1 lingura parmezan si putin piper.

Ceapa verde o spalam, o taiem bucatele mici, tocam si putin marar verde.

Le incorporam in compozitia de branza, adaugam pastele si amestecam usor cu o lingura.


Ungem o tava rotunda cu margarina, tapetam cu hartie de copt si turnam compozitia de mai sus.

Kaizer-ul il taiem feliute subtiri si il repartizam deasupra, apoi presaram restul de parmezan.


Introducem pastele in cuptorul incins, la o temperatura potrivita.

Cand s-au rumenit frumos deasupra, le scoatem din cuptor, le lasam la racorit si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza si kaizer" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (46)

Rocsi 1

14.07.2013, 21:22

Daria

JulyCris 1

23.05.2014, 22:28

Delicioase!

Rocsi 1

24.05.2014, 19:24

Multumesc July.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle integrale cu pui si smantana