Paste cu parmesan si baby mozzarella

de Cris2711 in Paste, 28 Feb 2013 | 8044 vizualizari

 

Noua ne plac pastele foarte mult si la ora aceasta m-am gandit la aceasta reteta fara carne,va poftesc la masa cu mare drag;;)

 

INGREDIENTE

  • 250 gr. paste
  • 100 gr. parmesan
  • 100 gr. mozzarella
  • 1 ceapa
  • 200 ml. smantana
  • 100 gr. rosii in sos propriu
  • 200 gr. branza Feta
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 1 ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu parmesan si baby mozzarella:

Intai se pun pastele in apa cu sare la fiert.

Cand sunt gata se strecoara.

Ceapa se curata,se taie marunt si se caleste intr-o lingura de ulei de masline,eu am pus si putina boia.

Intr-un castron am amestecat toate tipurile de branza cu smantana,oul si rosiile in suc propriu.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper:

Se ia o forma,dupa dorinta,se pune un strat de paste,un strat de compozitie ,se presara ceapa calita,apoi se repeta procedura.

Deasupra se pune frunza de patrunjel tocata marunt.

Cand este gata se da la cuptorul preincalzit,se lasa la 200 de grade circa 25-30 minute.

Cand este gata se scoate de la cuptor si se serveste calda.

Este si rece buna la gust.

Pofta buna bucatarasi dragi;;)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu parmesan si baby mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza si sunca