Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Cat de bune sunt aceste paste cu ton! Prima data am mancat la soacra-mea si bineinteles ca am refacut si eu reteta. Reteta o gasiti si aici pe site-ul meu http://noiinbucatarie.ro/tagliatelle-cu-ton/
Se pun tagliatellele sa fiarba pentru cateva minute (10-15 minute), cand sunt fierte se ridica la suprafata apei.
Conserva de ton se scurge de ulei si se faramiteaza tonul cu o fuculita.
Se calesc ceapa si maslinele taiate marunt in ulei, se adauga tonul, sarea si bulionu si se lasa la calit inca 2-3 minute.
Se adauga si tagliatellele si se mai lasa inca 2-3 minute pe foc.
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult