Paste cu pesto de leurda si spanac

de Xandrinne in Paste, 12 Apr 2021 | 517 vizualizari

 

Am încercat și eu rețeta de pesto de leurdă și spanac, pe care am văzut-o la o emisiune TV; îmi place leurda, foarte mult, și am noroc că o colegă de-a mea are grijă să mă aprovizioneze în fiecare primăvară cu o porție generoasă de leurdă. Am făcut tot felul de salate, dar m-am amorezat de acest sos de cum l-am văzut pregătit în acea emisiune (nici măcar nu mai știu cum se numește aceasta - bine măcar că am reținut rețeta). 

 

INGREDIENTE

  • 1 legătură de leurdă
  • 1 legătură de spanac
  • 2 linguri ulei de măsline
  • sare, piper;
  • opțional: zeamă de lămâie;
  • paste (după preferință, în cazul meu, tagliatelle).
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu pesto de leurda si spanac:

Am pus frunzele spălate și bine scurse, împreună cu restul ingredientelor într-un blender și le-am mixat bine. Sosul rezultat l-am transferat într-o tigaie și l-am încălzit puțin.


Am adăugat apoi pastele fierte conform instrucțiunilor de pe pachet și bine scurse și le-am lăsat în tigaie să se ”împrietenească” cu sosul.


Am mâncat mai apoi cu mare poftă :)

TIPS-URI

1

Puteți adăuga și miez de nucă, dacă doriți. Eu nu am avut la îndemână.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pesto de leurda si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Panacris 1

13.04.2021, 18:34

anca_rm 1

15.04.2021, 11:44

Rocsi 1

15.04.2021, 19:21

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

5498 puncte

Panacris

4570 puncte

mirela0911

2459 puncte

 Adi

2000 puncte

mihaelar63

1874 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata de sparanghel cu oua
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gnocchi ai quattro formaggi