Sombreri cu linte si carnati

de ianculubita in Paste, 18 Oct 2015 | 523 vizualizari

 

Mi-au adus copiii din Franta aceste paste,incredibil de frumoase,nici nu mi-am inchipuit ca exista asa ceva!! as fi vrut sa pregatesc o reteta mai deosebita dar in bucuria mea,doar la asa ceva mi-a venit gandul.

 

INGREDIENTE

  • 1punga cu paste
  • 150g linte
  • 1catel de usturoi
  • 1morcov mic
  • 1ceapa
  • 1frunza de dafin
  • 1lingurita seminte de fenicul
  • 100g carnati picanti
  • 4linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sombreri cu linte si carnati:

Intr-un vas cu 2linguri ulei,se calesc ceapa,usturoiul tocate marunt,morcovul ras fin,se adauga dafinul,semintele de fenicul,dupa 3min.lintea spalata si scursa,3pahare cu apa calda,restul de ulei si se lasa la foc potrivit 40min;dupa ce a fiert lintea si apa a scazut,se scoate dafinul.se adauga carnatii taiati rondele si caliti separat(se prajesc putin carnatii,apoi se taie rondele),se potriveste de gust,apoi se serveste cu paste.


Pastele avand aceasta forma,se fierb in apa cu sare si putin ulei,doar cate una(altfel se rup,e putin migaloasa treaba dar....) si se scoate pe un platou;se procedeaza asa pana se termina.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sombreri cu linte si carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Andra_Constantinescu 1

21.10.2015, 18:17

Ce-mi plac!

Bya Ralu 1

21.10.2015, 18:24

ce faine sunt

ianculubita 1

22.10.2015, 11:57

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu Brie