Paste cu piept de pui si suc de rosii

de Miha in Paste, 5 Iul 2011 | 11798 vizualizari

 

O idee pentru un pranz delicios

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste (paccheri rigati)
  • 1 piept de pui
  • 1 morcov
  • 4 catei usturoi
  • patrunjel verde
  • 100 g bacon
  • 1 ceapa
  • 1 cutie rosii in suc
  • sare si piper
  • oregano
  • 200 g cascaval pentru gratinare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu piept de pui si suc de rosii:

Pastele se fiertb in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Dupa ce au fiert se pun la scurs intr-o strecuratoare.


Pieptul de pui l-am tocat la robotul de bucatarie la un loc cu usturoiul, patrunjelul verde si morcovul.



Baconul taiat feliute il punem intr-o tigaie si il prajim usor. Cand grasimea a inceput sa se topeasca adaugam ceapa tocata marunt si o prajim usor, pana se inmoaie. Turnam deasupra conserva de rosii cu tot cu suc si omogenizam. Lasam sa dea cateva clocote, apoi punem carnea.


Omogenizam si amestecam continuu pana carnea se desface si se albeste. Condimentam dupa gust cu sare, piper si oregano.



Punem pastele intr-un castron incapator, punem si sosul de carne si amestecam bine bine. Rasturnam totul intr-un vas termorezistent uns cu unt, acoperim cu un strat generos de cascaval ras pe razatoarea cu ochiuri mari si dam la cuptor la foc mediu pana cascavalul se topeste si se aureste usor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu piept de pui si suc de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mamaieelena 1

07.07.2011, 16:54

LicutaMarin 1

09.07.2011, 22:47

ella 87 1

02.02.2013, 12:46

cred ca am s execut si eu aceasta reteta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de miel
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

RETETA RECOMANDATA
Paste cu nuca