Paste cu pui si ciuperci in sos de smantana

de mirela0911 in Fusilli, 16 Mai 2021 | 5769 vizualizari

 

Ne plac mult pastele in orice fel de combinatie!

 

INGREDIENTE

  • 500 g paste fainoase (orice forma)
  • 1 piept de pui fara os
  • 500 g ciuperci champignon
  • 1 ceapa alba
  • 50 ml ulei de masline
  • sare, piper dupa gust
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lgt boia dulce
  • 300 ml smantana pt gatit
  • cascaval
  • patrunjel verde
  • fulgi chilli
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu pui si ciuperci in sos de smantana:

Se pun pastele la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj.

Se taie pieptul de pui in cubulete mici si se pune la calit in uleiul de masline incins. Se amesteca si se intorc pe toate partile pana isi schimba culoarea.

Ciupercile se curata, se spala si se taie felii apoi se pun peste carne, dupa ce aceasta s-a albit. Se amesteca si se lasa sa se caleasca impreuna. Se curata ceapa, se taie marunt si se adauga si ea. Se amesteca bine si se lasa 5 minute impreuna. 

Se adauga boiaua, se amesteca si se toarna smantana. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se lasa sa fiarba impreuna. Se pune usturoiul pisat apoi se adauga pastele scurse de apa. Se amesteca totul bine, eventual daca mai este nevoie de sos, se poate adauga un polonic din apa in care au fiert pastele. Se mai lasa putin pe foc, amestecand din cand in cand dupa care se pot servi, asezonate cu cascaval ras, putin patrunjel verde si fulgi de chilli.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pui si ciuperci in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu pui si ciuperci