Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Pieptul de pui se taie fasii mici si le condimentam cu sare, piper alb macinat . Intr-o tigaie aduagam ulei de masline si putin unt sa se incalzeasca si adaugam cateii de usturoi zdrobiti. Cand au inceput sa se caleasca adaugam carnea si o lasam sa se prajeasca , amestecand . adaugam si putin praf de knorr de pui .Adaugam vinul alb si lasam cca 3 minute sa scada lichidul.
Adaugam spanacul proaspat spalat si taiat bucati mari. Amestecam usor pana se inmoaie . Adaugam busuioc verde si apoi turnam smantana ducle si cea acra. mai alsam 1 minut la foc mic , gustam de sare, piper , razuim putina nucsoara si la final adaugam pastele ce au fost fierte in prelabil si scurse de apa.
Servim cu parmezan ras deasupra .
1
eu am folosit carne de la pui rotisat ramasa si a iesit tare buna la gust.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult