Paste cu pui si spanac

de cristeena20 in Paste, 29 Mai 2014 | 12096 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii piept de pui
  • 2 maini de spanac proaspat
  • paste
  • sare, piper, condiment knorr de pui praf, nucsoara rasa
  • ulei de masline, un cubulet de unt
  • 3 catei de usturoi
  • 1/2 pahar de vin alb
  • putin busuioc verde
  • 50 gr smantana dulce
  • 2 linguri mari de smantana grasa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu pui si spanac:

 Pieptul de pui se taie fasii mici si le condimentam cu sare, piper alb macinat . Intr-o tigaie aduagam ulei de masline si putin unt sa se incalzeasca si adaugam cateii de usturoi zdrobiti. Cand au inceput sa se caleasca adaugam carnea si o lasam sa se prajeasca , amestecand . adaugam si putin praf de knorr de pui .Adaugam vinul alb si lasam cca 3 minute sa scada lichidul.

Adaugam spanacul proaspat spalat si taiat bucati mari. Amestecam usor pana se inmoaie . Adaugam busuioc verde si apoi turnam smantana  ducle si cea acra. mai alsam 1 minut la foc mic , gustam de sare, piper , razuim putina nucsoara si la final adaugam pastele ce au fost fierte in prelabil si scurse de apa. 

Servim cu parmezan ras deasupra .

TIPS-URI

1

eu am folosit carne de la pui rotisat ramasa si a iesit tare buna la gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pui si spanac" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu kaizer si piept de pui la tigaie