Paste cu pui si spanac

de cristeena20 in Paste, 29 Mai 2014 | 3726 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii piept de pui
  • 2 maini de spanac proaspat
  • paste
  • sare, piper, condiment knorr de pui praf, nucsoara rasa
  • ulei de masline, un cubulet de unt
  • 3 catei de usturoi
  • 1/2 pahar de vin alb
  • putin busuioc verde
  • 50 gr smantana dulce
  • 2 linguri mari de smantana grasa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu pui si spanac:

Pieptul de pui se taie fasii mici si le condimentam cu sare, piper alb macinat . Intr-o tigaie aduagam ulei de masline si putin unt sa se incalzeasca si adaugam cateii de usturoi zdrobiti. Cand au inceput sa se caleasca adaugam carnea si o lasam sa se prajeasca , amestecand . adaugam si putin praf de knorr de pui .Adaugam vinul alb si lasam cca 3 minute sa scada lichidul.


Adaugam spanacul proaspat spalat si taiat bucati mari. Amestecam usor pana se inmoaie . Adaugam busuioc verde si apoi turnam smantana ducle si cea acra. mai alsam 1 minut la foc mic , gustam de sare, piper , razuim putina nucsoara si la final adaugam pastele ce au fost fierte in prelabil si scurse de apa.


Servim cu parmezan ras deasupra .

 

TIPS-URI

1

eu am folosit carne de la pui rotisat ramasa si a iesit tare buna la gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pui si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

laura_n 1

30.05.2014, 17:36

tare, tare bun!

Geanina87 1

30.05.2014, 18:18

-Miti- 1

30.05.2014, 20:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu piept de pui si legume