Paste cu rosii si branza de oaie

de Corinuta in Paste, 20 Iul 2010 | 2912 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata mica
  • 1 ardei gras rosu
  • 250 g rosii cherry
  • 2 catei de usturoi
  • 10 masline negre
  • 400 g paste scoici
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 conserva rosii (400 g)
  • 100 g branza de oaie
  • busuioc proaspat
  • sare de mare
  • piper alb macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu rosii si branza de oaie:

Se cojeste vanata cu un curatitor de legume, apoi se taie in cubulete de 1 cm. Se spala ardeiul, se curata, apoi se taie in felii subtiri.


Se spala rosiile si se taie in doua. Se curata usturoiul si se toaca marunt. Se spala busuiocul, se zvanta si se taie fasii. Se scot samburii maslinelor, apoi se taie in feliute.


Se fierb pastele al dente, intr-o cantitate suficienta de apa cu sare.


Intre timp se prajeste vanata intr-o tigaie, in ulei, amestecand continuu.Se adauga ardeiul si se calesc impreuna cateva minute. Se adauga usturoiul, rosiile din conserva, maslinele si busuiocul, se condimenteaza cu sare si piper si se fierbe pana se ingroasa un pic.


Se sfarama branza de oaie. Se pun rosiile cherry in sos si se incalzesc. Se strecoara pastele si se adauga peste ele sosul. Se presara deasupra branza si putin busuioc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu rosii si branza de oaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Corinuta 1

20.07.2010, 11:28

Medi, Nadina!

nadina73 1

20.07.2010, 12:40

gata am revenit cu furcile

Corinuta 1

22.07.2010, 09:59

Nadina te pupam (eu si Eliza)

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

11390 puncte

RODIMUR

5340 puncte

mirela0911

5180 puncte

Rocsi

4900 puncte

Constelatialeu

4200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Albinita
  • 09

    MA

  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de cartofi, dres cu ouă și smântână

de RODIMUR 5

ieri la 23:13

Tort Fanta

ieri la 20:59

Muratura asortata

ieri la 19:48

Branzoaice umplute cu mere

ieri la 18:18

Fursecuri cu afine, curmale, nuci si migdale

de Ancutsa 5

ieri la 18:07

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ficatei si sos de rosii