Paste cu somon si smantana

de Bya Ralu in Paste, 9 Noi 2018 | 544 vizualizari

 

Daca tot sunt in italia ce sa va ofer :)))
ma joc cu pastele
 

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste proaspete
  • 1 bucata de somon congelat
  • ulei de masline
  • 1-2 linguri smantana
  • 1 catel de usturoi
  • frunze de busuioc proaspete
  • sare/piper/peperoncino
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu somon si smantana:

Intr-o cratita se pune apa cu sare, se lasa sa clocoteasca si se pun pastele, se lasa cat scrie pe punga/sau cutie.


Cand sunt gata, se scurg de zeama si se pastreaza putin din zeama in care au fiert.


Somonul eu l-am avut congelat, se pune in tigaie cu putina apa sa se decongeleze; daca il aveti proaspat, il puneti cu ulei de masline sa se rumeneasca putin pe ambele parti impreuna cu usturoiul strivit si putin peperoncino, se inlatura surplusul de grasime.


Somonul se taie in bucati potrivite dupa gustul fiecaruia, se pune in tigaie, punem smantana, pastele fierte, putina zeama si frunzele de busuioc taiate marunt.


Se lasa pana scade putin zeama.


Se servesc calde!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu somon si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

dantes 1

15.11.2018, 11:58

Bune!

RuxyRux 1

15.11.2018, 21:32

Joaca-te gurita ca ai cu ce! Italia, la ea acasa, pastele sunt la ordinea zilei! Deliciu!

Bya Ralu 1

20.11.2018, 01:31

multumesc scumpa mea

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bulete de cascaval cu cartofi

de Rocsi 9

la 11:52

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sunca si praz