Paste cu sos cremos de branza albastra si spanac

de laylalala in Paste, 16 Sep 2010 | 3224 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste (eu am folosit pipe rigate)
  • 1 mana de spanac proaspat, tocat
  • Pentru sos
  • 50 gr unt
  • 50 gr faina
  • 500 ml lapte
  • Coaja rasa de la 1 lamaie
  • 1 lingurita miere
  • ¼ lingurita piper negru macinat
  • 150 gr branza albastra (eu am folosit Bleu Village)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos cremos de branza albastra si spanac:

Pentru sos se topeste untul intr-o cratita.Se adauga faina si se caleste 1 minut, avand grija sa nu se arda.Se toarna laptele, putin cate putin, amestecand continuu.Se adauga coaja de lamaie, mierea si piperul si se lasa sosul sa fiarba pana cand incepe sa se ingroase.Se adauga branza si se lasa pana cand s-a topit complet.

Pastele se fierb in apa cu sare comform intructiunilor de pe ambalaj, adaugand si spanacul in ultimele 3 minute de fierbere.Pastele si spanacul se scurg apoi se amesteca cu sosul preparat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos cremos de branza albastra si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (1)

vero_closca 1

16.09.2010, 23:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

9500 puncte

Rux

Rux 9

8350 puncte

Constelatialeu

7970 puncte

oanapl

7280 puncte

Lau

Lau 9

6610 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura sah la Cleme
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!