Paste cu sos de branzeturi

de gaby_duceag in Paste, 23 Feb 2014 | 3515 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 gr paste – eu am folosit scoici dar tare ar merge niste orecchiette, daca aveti de unde le achizitiona
  • o lingura sos Worcester
  • o lingurita mustar
  • 1/2 lingurita boia de ardei iute
  • 4 lingurite faina de grau
  • doua linguri unt
  • doua cani si 1/2 lapte
  • 100 gr crema de branza – puteti pune orice crema de branza, cu continut scazut de grasimi
  • 150 gr cascaval – puteti inlocui cu parmezant, emmentaler, sau orice altceva de gen
  • 2 linguri smantana
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de branzeturi:


  1. Fierbe pastele conform indicatiilor de pe pachet. Lasa-le la scurs in strecuratoare.

  2. Intr-un vas cu fund dublu topeste la foc mic untul, adauga faina si caleste 2 minute.

  3. Ia vasul de pe foc, adauga laptele , putin cate putin, omogenizand, si pune vasul la loc, la foc mediu. Amesteca continuu pana se ingroasa.

  4. Amesteca sosul Worcester cu boiaua, mustarul, piper si sare si adauga in sos.

  5. Pune si branzeturile si omogenizeaza la foc mic.

  6. Adaugi pastele si amesteci usor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de branzeturi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

MOKUSKA 1

24.02.2014, 14:16

_Alina_ 1

25.02.2014, 10:42

Combinatia perfecta!

Krystyan Trendy 1

07.05.2014, 18:18

foarte bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Lasagna italiana