Paste cu sos de masline negre

de Andreea Caroline in Penne, 31 Aug 2013 | 3091 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste tip penne
  • 200 gr masline negre
  • 40 gr unt
  • 2 linguri ulei masline
  • 1\2 lingura capere
  • coaja rasa de la 1\2 lamaie
  • 1 lingura suc de lamaie
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de masline negre:

Untul se scoate din frigider si il lasam sa ajunga la temperatura camerei.


Maslinele se spala sub jet de apa rece si se scot samburii.Api le tocam cat mai fin.


Untul se freaca cu ajutorul unuei linguri de lemn pana devine spumos.Se adauga maslinele amestecand bine in continuare.


Caperele se trec sub jet de apa rece,se scurg,se usuca cu un servet de hartie si se toaca marunt.


Se adauga caperele la compozitia de unt cu masline,apoi coaja de lamaie,uleiul si sucul de lamaie.Se potriveste de sare si piper.


Pastele se pun la fiert in apa cu sare.Se fierb circa 9 minute ( sau conform indicatiilor de pe ambalaj).


Cand au fiert,se scurg de apa si se amesteca cu sosul de masline.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de masline negre" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

simona72 1

31.08.2013, 20:50

Andreea Caroline 1

31.08.2013, 23:07

Multumesc

RuxyRux 1

31.08.2013, 23:35

Arata delicios!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Spaghetti alla Putanesca