Paste cu sos de masline negre

de Andreea Caroline in Penne, 31 Aug 2013 | 3172 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste tip penne
  • 200 gr masline negre
  • 40 gr unt
  • 2 linguri ulei masline
  • 1\2 lingura capere
  • coaja rasa de la 1\2 lamaie
  • 1 lingura suc de lamaie
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de masline negre:

Untul se scoate din frigider si il lasam sa ajunga la temperatura camerei.


Maslinele se spala sub jet de apa rece si se scot samburii.Api le tocam cat mai fin.


Untul se freaca cu ajutorul unuei linguri de lemn pana devine spumos.Se adauga maslinele amestecand bine in continuare.


Caperele se trec sub jet de apa rece,se scurg,se usuca cu un servet de hartie si se toaca marunt.


Se adauga caperele la compozitia de unt cu masline,apoi coaja de lamaie,uleiul si sucul de lamaie.Se potriveste de sare si piper.


Pastele se pun la fiert in apa cu sare.Se fierb circa 9 minute ( sau conform indicatiilor de pe ambalaj).


Cand au fiert,se scurg de apa si se amesteca cu sosul de masline.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de masline negre" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

simona72 1

31.08.2013, 20:50

Andreea Caroline 1

31.08.2013, 23:07

Multumesc

RuxyRux 1

31.08.2013, 23:35

Arata delicios!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri de șuncă, umplute cu salată boeuf

de RODIMUR 5

ieri la 21:16

Mancare de legume cu linte

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Naut cu ciuperci si spanac in sos de rosii

de katty 5

ieri la 19:12

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti alla Putanesca