Penne in stil Tapani by Jamie Oliver

de Satisfyyourcravings in Penne, 6 Iun 2015 | 1224 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 grame penne din faina integrala
  • 40 grame Parmezan
  • 2 catei usturoi
  • 1-2 ardei iuti proaspeti
  • 50 grame busuioc proaspat
  • 4 file ansoa
  • 450 grame rosii cat mai culorate
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne in stil Tapani by Jamie Oliver:

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa sarata.


Intr-un robot de bucatarie se adauga parmezanul, usturoiul, ardeii iuti si se transforma totul intr-o pasta omogena.


Se adauga 35-40 grame de busuioc, ansoa si doua treimi din cantitatea de rosii peste mixul din robot. Se transforma totul in pasta si se adauga 1 lingura de ulei de masline, amestecand continuu.


Restul rosiile se taie in 2.


Se amesteca pastele scurse cu mixul obtinut anterior si se mai adauga putin din apa in care au fiert pastele, pentru a obtine un sos matasos.


Se rastoarna intr-un platou pentru servit, se orneaza cu rosii, frunze de busuioc si fasii lungi de parmezan.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne in stil Tapani by Jamie Oliver" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

mirela0911 1

07.06.2015, 13:42

Panacris 1

07.06.2015, 16:12

-Licurici- 1

09.06.2015, 11:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos de rosii la cuptor