Paste cu nuca si sos caramel

de adasev12 in Penne, 22 Ian 2012 | 4886 vizualizari

 

ca la mama acasa...doar ca ea nu punea sos...doamne, ca nu ma mai saturam de ele...foarte simple dar bune tare...astea pe langa risotto...

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste ditalini rigati
  • nuca dupa gust
  • zahar dupa gust
  • 2 lg ulei de floarea-soarelui

sos caramel:

  • 3 g zahar
  • un cub  de unt
  • 30 ml lapte praf diluat sau frisca lichida
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu nuca si sos caramel:

pastele se fierb in apa sarata cu o lg de ulei...nimic nou sub soare....


se strecoara si se pun pe doua farfurii.


se presara din belsug cu nuca macinata si indulcita dupa gust, apoi peste nuca se mai pune un adaos de zahar.


numa cine doreste...se presara putin ulei deasupra si se toarna apoi sosul...


sosul: se caramelizeaza zaharul frumusel, se pune untul si se lasa la topit, invartind usor cratita , de maner...


se stinge cu laptele sau frisca si se lasa sa se topeasca bine caramelul.


se poate pune si fierbinte peste paste, dar daca il lasati la racit, se va ingrosa, va fi mai aspectuos.


se savureaza cu pofta nebuna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu nuca si sos caramel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

adasev12 1

23.01.2012, 12:41

gabytza....

mirela0911 1

23.01.2012, 20:12

asta-mi place si mie

lacrimioara 1

24.01.2012, 21:53

mmmmmmmmmm ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Paste cu nuca