Paste cu sos de smantana si seminte

de _Alina_ in Paste, 20 Iun 2012 | 3263 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste
  • apa
  • sare
  • sos:
  • 1 lgt ulei
  • 2 lg seminte de dovleac
  • 3 lg smantana
  • 100 g cascaval
  • 3 ceape verzi (doar partea alba)
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de smantana si seminte:

1. Punem pastele la fiert conform instructiunilor de pe pachet.


2. Intr-o tigaie non-aderenta puneti semintele de dovleac si ceapa la calit.


3. Adaugati smantana in tigaie, dupa 5 min punem cascavalul taiat, mai lasam 2 min si oprim focul.


4. Cand pastele sunt fierte scoateti intr-o sita sub jet de apa rece.


5. Asezati pastele in farfurie, puneti deasupra sos, frunze de patrunjel si de ceapa verde.


Pofta Buna!



TIPS-URI

1

Puteti pune cascavalaul deasupra pastelor si nu in sos :P

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de smantana si seminte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

iri_iri 1

20.06.2012, 20:08

nu ma dau in vant dupa paste dar cred ca merita gustat

_Alina_ 1

20.06.2012, 20:20

Multumesc!
Alina
Mihaela
Motanel

mamaieelena 1

20.06.2012, 22:19

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6684 puncte

Rocsi

5253 puncte

MotanLaOale

5030 puncte

oanapl

4512 puncte

katty

4324 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmalute de post cu ciuperci
  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Penne cu sos alb si ton