Paste cu sos papricaş – Multicooker

de madi_marin in Pui, 11 Noi 2013 | 1743 vizualizari

 

Cea de-a treia reţeta din categoria Multicooker, e una super gustoasă şi uşor de pregătit datorită minunatului aparat de care m-am îndrăgostit!

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de pui fără os
  • 4 cepe
  • 2 linguri boia dulce
  • 3 linguri cu vârf cu făină
  • 2 linguri pastă de roşii
  • 3 linguri smântână grasă
  • ulei
  • sare
  • piper
  • un praf de chimen
  • verdeaţă
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos papricaş – Multicooker:

Se pun în cuva aparatuluiuleiul, cepele tocate mărunt şi carnea tăiată bucăţele, se selectează programul STEW pentru şi se înăbuşe totul pentru câteva minute.


Se adaugă boia dulce, apoi se pun 1,5 l apă sau supă de pui şi praful de chimen şi se selectează BOIL.


Înainte cu 10 minute de terminarea programului se adaugă pasta de roşii, smântâna şi făina desfăcută în puţină apă rece, apoi se potriveşte gustul cu sare şi piper.


Când s-a terminat programul, se adaugă verdeaţa tocată mărunt.


Se serveşte sosul cald cu pastele fierte conform indicaţiilor de pe ambalaj ( eu am mutat sosul în alt vas şi am fiert pastele la aparat ).


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos papricaş – Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Corinuta 1

13.11.2013, 12:59

Ce bine arata!

Panacris 1

29.11.2013, 09:55

Bya Ralu 1

12.12.2013, 00:29

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui cu galuste