Paste cu sunca si crema de branza

de Bya Ralu in Paste, 26 Oct 2015 | 1708 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paste(trofie liguri) barilla
  • sunca cuburi(prosciutto cotto)
  • 1/2 ceapa alba
  • 1/2 cutie de crema de branza
  • ulei de masline
  • sare-piper-peperoncino
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sunca si crema de branza:

Intr-o cratita se pune apa cu sare la fiert,cand incepe apa sa clocoteasca se pun pastele ,se lasa circa 10 minute(cat scrie pe cutie sau punga),se ameseteca din cand in cand pentru a nu se lipi.


Intr-o tigaie se pune ceapa tocata marunt in ulei de masline si putina apa,se adauga si sunca cuburi,se lasa cateva minute dupa care adaugam crema de branza si condimentele.


Pastele fierte se pun peste sosul format,se lasa cateva minute in sos ,la foc mic.


Se servesc calde

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sunca si crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Bya Ralu 1

27.10.2015, 06:52

mirela0911 1

27.10.2015, 12:24

Mmmm!

Bya Ralu 1

27.10.2015, 14:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Paste conchiglie cu piept de pui, sos de rosii si parmezan