Paste cu telemea si smantana

de Angelina_Elena in Paste, 26 Iun 2013 | 6039 vizualizari

 

Mi-au ramas in gand pastele Diei cu branzeturi si smantana, asa ca am trecut la treaba! Eu am folosit doar telemea, dar ne-au placut foarte mult si asa!! Multumesc Diaconta!:-*
Reteta Diei : http://www.bucataras.ro/retete/paste-cu-branza-la-cuptor-42727.html

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste
  • 350 g telemea de vaca (eu am avut o bucata de telemea uscata)
  • 250 g smantana grasa (eu am avut cu 30 %grasine)
  • 2 linguri ulei
  • 1 varf lingurita sare
  • apa
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu telemea si smantana:

Intr-o oala am pus apa la fiert cu sarea si uleiul.


Cand a inceput sa clocoteasca am pus pastele si le-am lasat sa fiarba 8-10 minute.


Cat timp au fiert pastele, am dat telemeaua pe razatoarea cu ochiuri mici apoi am amestecat-o cu smantana.


Pastele fierte le-am pus la scurs intr-o strecuratoare, le-am clatit sub un jet de apa rece apoi le-am amestecat cu branza.


Le-am pus intr-o tava de lut tapetata cu unt si le-am dat la cuptorul preincalzit pana s-au rumenit usor deasupra.


Le-am servit calde, o nebunie!


Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu telemea si smantana" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Rocsi 1

27.06.2013, 12:01

Angelina_Elena 1

28.06.2013, 13:41

Bya Ralu 1

07.07.2013, 20:57

bune pastele

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chiftelute cu naut si legume
  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

  • 02

    MI

  • 03

    J

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu bacon si piept de pui