Paste cu ciuperci și carne de pui

de Bunica in Paste, 18 Iun 2015 | 2940 vizualizari

 

Cea mai rapidă și sățioasă rețetă .

 

INGREDIENTE

  • 200 g. paste
  • 300 g. ciuperci
  • o pulpă de pui
  • 1 ceapă
  • 200 ml. suc de roșii
  • 50 ml. ulei
  • sare
  • piper
  • busuioc.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ciuperci și carne de pui:

Pune pastele la fiert în apă cu sare.

Când pastele sunt fierte  scurge apa .
Ceapa curățată,spălată și tocată mărunt o pui la călit în uleiul încis.

Lași ceapa să se călească până devine translucidă.

 

Spală pulpa de pui dezosată si o usuci cu ajutorul unui sevețel absorbant.

O tai în bucăți mici.

Adaugă carnea peste ceapă
O călești pe toate părțile.

Mesteci în tigaie  să nu se prindă.

Spală și curăță ciupercile.

Toaca-le grosier și adaugă-le peste carne.

Când a scăzut apa lăsată de ciuperci adaugă sucul de roșii și 200 ml. apă.

Lasă la fiert 5-7 minute,sărează,piperează și condimentează după gust.

Pune pastele peste ciuperci și servește .

 

 

TIPS-URI

1

Condimentele se folosesc după bunul plac

2

eu am folosit un vf, de cuțit de busuioc uscat

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci și carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

MOKUSKA 1

18.06.2015, 21:48

reisnaor_2006 1

18.06.2015, 23:01

Ana le adora

mihaelar63 1

18.06.2015, 23:12

Daaa

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu ton