Paste cu ton

de nyana in Paste, 13 Dec 2009 | 10045 vizualizari

 

simplu si f bun

 

INGREDIENTE

  • o punga de paste(pot fi orice paste de orice forma si dimensiune mai putin macaroane)
  • 2 conserve de ton in ulei  sau cu piper
  • o ceapa rosie
  • sare ,piper
  • o cutiuta de porumb mica
  • ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton:

Se fierb pastele bine se scurg si se pun intr-un castron mare , se adauga conservele cu ton ,porumbul ,uleiul, sarea si piperul si se amesteca bine. Ceapa rosie se taie rondele subtiri si se adauga la sfarsit amestecand inca o data.

pofta buna

TIPS-URI

1

se mai poate pune 1 ardei rosu

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

luminita20_2006 1

14.12.2009, 22:42

mm f bun

liana_geicu 1

15.12.2009, 19:07

hmm...ton...vreau si eu!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mihaelar63

6888 puncte

oanapl

5496 puncte

Rocsi

4747 puncte

katty

4390 puncte

mirela0911

3702 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de vacuta cu galuste de gris
  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu prosciutto si branza