Paste cu ton

de mimmi in Paste, 3 Apr 2012 | 5063 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe mai mici sau 1 ceapa mare,
  • 2 conserve ton maruntit in ulei vegetal,
  • 1 punga de paste,
  • 3 catei usturoi,
  • 2 linguri pasta de gulas/ardei/rosii,
  • sare,
  • piper,
  • cascaval.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton:

Punem apa la fiert cu un praf de sare,cand da in clocot adaugam pastele si le lasam la fiert cca 7 minute. Lasam pastele la scurs dupa care le spalam sub un jet de apa rece.

Scurgem tonul,iar uleiul il punem intr-o tigaie. Tocam ceapa si usturoiul marunt si le calim in uleiul de la ton. Cand ceapa a devenit sticloasa,adaugam pasta de gulas si tonul si amestecam. Condimentam dupa gust cu sare si piper. Adaugam pastele in sos si amestecam 2 minute.

Inainte de a fi servite,se razaleste cascaval si gata le puteti servi.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Penne cu ton in sos de rosii