Paste cu ton şi măsline

de madi_marin in Fusilli, 15 Oct 2011 | 9514 vizualizari

 

Îmi place la nebunie peştele.......sub orice formă. La fel de mult îmi plac şi pastele. Le-am combinat cu măsline şi sos de roşii proaspete , cu un praf de busuioc şi o dâra de ulei de măsline. Delicios....

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste fusilli
  • 1 conservă de ton în ulei
  • 1 ceaşcă sos de roşii proaspete
  • măsline negre
  • 1 ceapă mică
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • ulei de măsline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton şi măsline:

Se pune un vas cu apă sărată la fiert. Cand clocoteşte se adaugă pastele şi se fierb timpul indicat pe pachet.

Ceapa se toacă foarte mărunt sau se dă pe răzătoare. Se pune la călit în puţin ulei de măsline. Se adaugă conserva nescursă de ulei, sosul de roşii, sare piper şi busuioc şi se lasă la foc mic până se formează un sos.

Când pastele sunt fierte, se scurg şi se adaugă peste sos.

Se servesc imediat eventual cu cascaval ras deasupra.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton şi măsline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

aziz 1

16.10.2011, 10:46

mi-e foame si-mi plac de nu mai pot

madi_marin 1

16.10.2011, 11:10

vine baiatuuuu......

denyy10 1

21.10.2015, 20:17

Acum am realizat aceasta reteta,super gustoasa....o voi repeta cat de curand,fiecare am mancat cate 2 portii,inclusiv cei mici...

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Spirale cu ton