Fusilli cu pui si legume

de Miha in Fusilli, 7 Oct 2009 | 2298 vizualizari

 

Sau "invartinduri"...dupa cum le zice Robert :))

 

INGREDIENTE

  • 350 g fusilli
  • 1 piept de pui
  • 1 dovlecel
  • 1 vanata mica
  • 1 morcov
  • 1 ceapa rosie
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingura mac
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu pui si legume:

Pieptul de pui il punem la fiert impreuna cu morcovul tocat marunt, in apa cu sare. Dupa ce-a fiert se scoate carnea si se taie fasiute.


Dovlecelul si vanata le taiem cubulete.Ceapa o tocam marunt. Le punem intr-o tigaie,adaugam uleiul de masline si le calim putin. Adaugam morcovul fiert si o parte ( 1 cana) din supa. Acoperim cu un capac si lasam putin la fiert.


Dupa ce a scazut putin zeama si legumele sunt aproape fierte se adauga fasiutele de carne, macul si usturoiul pisat. Omogenizam,potrivim gustul de sare si piper.


Intre timp fierbem pastele in apa cu sare si le adaugam mai apoi in tigaie peste legume.


Eu am fiert pastele 8 minute, conform indicatiilor de pe pachet. Si le-am clatit cu apa rece. :D Nu ne plac pastele lipicioase,asta e defectul nostru. :))


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu pui si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

leoflori 1

07.10.2009, 13:52

sunt fan paste, cu orice deci

Miha 1

07.10.2009, 23:36

Si eu sunt fan pen' ca-i mai pacalesc pe astia mici sa manance ceva legume.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
PASTE CARBONARA