Fusilli cu pui si legume

de Miha in Fusilli, 7 Oct 2009 | 5331 vizualizari

 

Sau "invartinduri"...dupa cum le zice Robert :))

 

INGREDIENTE

  • 350 g fusilli
  • 1 piept de pui
  • 1 dovlecel
  • 1 vanata mica
  • 1 morcov
  • 1 ceapa rosie
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingura mac
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu pui si legume:

Pieptul de pui il punem la fiert impreuna cu morcovul tocat marunt, in apa cu sare. Dupa ce-a fiert se scoate carnea si se taie fasiute.

Dovlecelul si vanata le taiem cubulete.Ceapa o tocam marunt. Le punem intr-o tigaie,adaugam uleiul de masline si le calim putin. Adaugam morcovul fiert si o parte ( 1 cana) din supa. Acoperim cu un capac si lasam putin la fiert.

Dupa ce a scazut putin zeama si legumele sunt aproape fierte se adauga fasiutele de carne, macul si usturoiul pisat. Omogenizam,potrivim gustul de sare si piper.

Intre timp fierbem pastele in apa cu sare si le adaugam mai apoi in tigaie peste legume.

Eu am fiert pastele 8 minute, conform indicatiilor de pe pachet. Si le-am clatit cu apa rece. :D Nu ne plac pastele lipicioase,asta e defectul nostru. :))

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu pui si legume" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste fusilli freschezza