Pasta cu dovleac si bacon

de Alina26 in Fusilli, 28 Noi 2013 | 1052 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250g fusili(sau orice alta pasta scurta)
  • 200g bacon cubulete
  • 300g dovleac
  • 1 catel de usturoi
  • 4 lg ulei de masline
  • sare
  • piper
  • parmezan ras
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta cu dovleac si bacon:

1.Intr-o oala am pus apa la fiert cu sare.Cand apa a inceput sa fiarba am pus pasta si am fiert-o dupa instrunctiunile de pe ambalaj.Apoi le-am pus la scurs.


2.Intr-o tigaie am incins uleiul cu catelu de usturoi (pe care l-am scos).Am prajit bine baconul.Am curatat dovleacul,l-am taiat cubulete si le-am pus in tigaie,am adaugat si putina apa de la pasta,am pus capac si am lasat circa 5 min pana s-a inmuiat dovleacul.


3.Jumatate din compozitia obtinuta am dat-o prin blander,pana s-a facut o crema.Apoi am pus pasta in tigaie si crema obtinuta,am potrivit de sare si piper,si am mestecat bine.


Serviti cald cu parmezan ras.


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta cu dovleac si bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

deyutzky 1

28.11.2013, 19:28

MotanLaOale 1

28.11.2013, 22:35

Alina26 1

29.11.2013, 11:02

multumesc!!!!:

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu bacon afumat