Paste cu pui si fasole

de Pasiune pentru bucatarie in Fusilli, 22 Oct 2011 | 2374 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g  paste
  •  
  • 200 g pui
  • 3 felii kaizer/sunculita
  • ½ morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 200 g sos de rosii
  • 200 g fasole  fiarta
  • 1 lingurita amidon
  • Patrunjel
  • Sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu pui si fasole:


Pastele se fierb in apa clocotita cu apa pana se inmoaie, apoi se scurg si se trec pe sub un jet de apa rece.


Pieptul de pui se taie cubulete, sunculita felii si se pun intr-o tigaie cu 2 linguri ulei; se rumenesc putin, apoi se adauga ceapa taiata julien, morcovul dat pe razatoare si ardeiul taiat cubulete. Se calesc legumele pana se inmoaie putin, apoi se adauga sosul de rosii si fasolea fiarta.


Se fierbe sosul pana scade si se ingroase (aprox. 15 minute cu, capacul pus si daca este nevoie se mai adauga apa), apoi se adauga amidonul dizolvat in putin apa. Se mai tine 5 minute pe foc, se adauga condimentele , verdeata si pastele fierte. Se amesteca pentru a imbraca pastele in sos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pui si fasole" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

MIUTA 1

23.10.2011, 00:12

Mihaela11_jo 1

23.10.2011, 07:33

Foarte bune

LUK 1

24.10.2011, 08:20

excelente

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu carne tocata