Fusilli tricolore cu surimi

de Patricia Iordache in Fusilli, 11 Mar 2013 | 2670 vizualizari

 

Ce poate fi mai simplu decat atat?
Culoare, gust si timp scurt de preparare :)
O amica care locuieste in Italia, mi-a spus ca nu se adauga cascaval sau orice alt tip de branza la pastele cu peste. Foarte adevarat!
Eu am adaugat cascaval, pentru ca il ador! Voi procedati cum va place ;)

 

INGREDIENTE

  • - 300 gr. fusilli tricolore (au mai multa culoare);
  • - ulei de masline extravirgin;
  • - 1 ceapa medie;
  • - 3 catei de usturoi;
  • - 150 gr, surimi congelat;
  • - 50-100 gr. cascaval ras (optional);
  • - o conserva rosii in bulion (eu am pus ketch-up facut in casa);
  • - 1 lingurita rasa cimbru;
  • - sare, piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli tricolore cu surimi:

Punem apa la fiert. Cand incepe sa clocoteasca adaugam putina sare si fusilli.


Le lasam sa fiarba cat timp este indicat pe pachet (aproximativ 8-9 minute).


Decongelam surimi si ii taiem bucati potrivite (de grosimea unui deget).


Tocam ceapa si o punem la calit in putin ulei de masline. Pasam (dam la blender) rosiile si sosul din conserva si il adaugam peste ceapa calita.


Amestecam si lasam sa dea intr-un clocot.


Presaram cimbru, sare, piper si adaugam fusilli fierte cu putin din apa in care au fiert (aproximativ 50 ml).


Amestecam bine, adaugam usturoiul pisat, surimi si oprim focul.


Asezam fusilli pe farfurie, picuram cu putin ulei de masline, radem putin/mult cascaval deasupra, putin cimbru si papam.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli tricolore cu surimi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Patricia Iordache 1

13.03.2013, 00:25

Bya Ralu 1

24.03.2013, 17:11

super

Patricia Iordache 1

24.03.2013, 20:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tagliolini negre cu surimi