Fusilli cu kaizer si smantana

de gaby_duceag in Fusilli, 30 Sep 2020 | 2365 vizualizari

 

Fusilli cu kaizer si smantana, o alta reteta cu paste care la noi se cere , dar o evit uneori, ca nu-i chiar asa usoara pe cat de buna este 😉
Savuroase, nimic de zis,  grozav de bune, extrem de rapide, cu ingrediente putine.

 

INGREDIENTE

  • 250 g Fusilli Barilla
  • 80 g kaizer afumat
  • 2 galbenusuri
  • 300 ml smantana fermentata
  • un catel usturoi
  • o lingura cu varf parmezan ras
  • puteti inlocui parmezanul cu branza Gouda
  • daca nu aveti kaizer il puteti inlocui cu muschi file afumat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu kaizer si smantana:

Pui la fiert pastele in apa cu sare.

Nu le vei adauga decat atunci cand apa va da in clocot si le vei fierbe conform indicatiilor de pe cutie.

In timp ce fierb ocupa-te de sos.

Taie fasii subtiri kaizerul, apoi portioneaza-l in bucati mai mici.

Pune o lingura de ulei la incins iar cand s-a infierbantat bine pune kaizerul si un catel de usturoi.

Amesteca constant pana cand kaizerul e bine sotat.

Scurge grasimea si scoate usturoiul. Scurge pastele si opreste 100 ml din zeama in care au fiert.

Pune intr-un vas kaizerul si adauga galbenusurile batute bine si amestecate cu smantana. Pune si zeama oprita de la paste. Potriveste gustul de sare (ai grija ca si pastele vor fi usor sarate).

Omogenizeaza amestecand usor, pune pastele si parmezanul si amesteca totul pana cand pastele sunt bine cuprinse de sos.

Se servesc fierbinti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu kaizer si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

abstract01 1

30.09.2020, 22:42

bune pastele

Gherca Daniela 1

04.10.2020, 09:30

tare, tare bune!

RuxyRux 1

28.10.2020, 21:27

Sa tot mananci, simplu si buuun!

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

3594 puncte

Rocsi

3278 puncte

robert_b

3217 puncte

Gherca Daniela

3045 puncte

mihaelar63

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Coaste de porc glazurate
  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Mini snitele crispy, cu fulgi de porumb

de oanapl 7

ieri la 22:17

Piept de pui cu gogosari in sos

de Rocsi 9

ieri la 19:15

Cartofi cu sunculita, gratinati

ieri la 18:25

RETETA RECOMANDATA
Paste fusilli freschezza