Fusilli cu carne tocata si zucchini

de Bya Ralu in Fusilli, 26 Iul 2014 | 7893 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paste fusilli
  • carne tocata de porc
  • 1 dovlecel zucchini
  • 1 rosie mare
  • 1 ceapa alba
  • 2 catei de usturoi
  • 3-4 linguri bulion
  • 50 ml vin rose
  • ulei de masline
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu carne tocata si zucchini:

Ceapa o tocam marunt si o punem la calit in ulei de masline.

Adaugam carnea tocata peste ceapa,punem condimentele,vinul si lasam sa scada,dupa care adaugam apa pana cand se fierbe carnea(cca 30 minute).

Dovlecelul il lasam cu coaja si il taiem in doua si feliute subtiri,iar rosia o taiem cuburi,iar usturoiul il zdrobim.Se adauga peste carnea tocata,se mai adauga putina apa si bulionul si se mai lasa circa 10 minute pe foc.

Intr-o oala punem apa cu sare la fiert,dupa ce da in clocot se adauga pastele.

Peste sosul format din carne tocata se pun pastele scurse de apa,se amesteca bine si se lasa 2-3 minute pe foc.

TIPS-URI

1

Se servesc cu parmezan ras

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu carne tocata si zucchini" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

MotanLaOale 1

28.07.2014, 09:15

Bya Ralu 1

28.07.2014, 11:34

mokuska

Bya Ralu 1

28.07.2014, 11:34

vladimir

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu aripioare de pui