Fusilli cu carne tocata si zucchini

de Bya Ralu in Fusilli, 26 Iul 2014 | 3801 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paste fusilli
  • carne tocata de porc
  • 1 dovlecel zucchini
  • 1 rosie mare
  • 1 ceapa alba
  • 2 catei de usturoi
  • 3-4 linguri bulion
  • 50 ml vin rose
  • ulei de masline
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu carne tocata si zucchini:

Ceapa o tocam marunt si o punem la calit in ulei de masline.


Adaugam carnea tocata peste ceapa,punem condimentele,vinul si lasam sa scada,dupa care adaugam apa pana cand se fierbe carnea(cca 30 minute).


Dovlecelul il lasam cu coaja si il taiem in doua si feliute subtiri,iar rosia o taiem cuburi,iar usturoiul il zdrobim.Se adauga peste carnea tocata,se mai adauga putina apa si bulionul si se mai lasa circa 10 minute pe foc.


Intr-o oala punem apa cu sare la fiert,dupa ce da in clocot se adauga pastele.


Peste sosul format din carne tocata se pun pastele scurse de apa,se amesteca bine si se lasa 2-3 minute pe foc.

 

TIPS-URI

1

Se servesc cu parmezan ras

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu carne tocata si zucchini" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

MotanLaOale 1

28.07.2014, 09:15

Bya Ralu 1

28.07.2014, 11:34

mokuska

Bya Ralu 1

28.07.2014, 11:34

vladimir

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu ton