Paste cu ton, sos de rosii si pesto

de divainbucatarie in Spaghete, 13 Mai 2011 | 3431 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame paste
  • 2 linguri unt
  • 30 ml ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa rosie mare
  • 50 g capere
  • 1 ceasca suc de rosii
  • 60 g pesto de busuioc
  • 200 grame ton in ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton, sos de rosii si pesto:

Fierbem pastele in apa cu sare si 1 lingura unt. Intre timp calim, ceapa si usturoiul tocate marunt. Adaugam caperele, sosul de rosii sosul pesto si fierbem 5 minute amestecand continuu.


Cand pastele s-au fiert, le scurgem de apa si le amestecam cu 1 lingura de unt. scurge-le de apa. Le impartim pe farfurii, punem sosul, apoi tonul, asezonam cu parmezan si servim.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton, sos de rosii si pesto" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

divainbucatarie 1

16.05.2011, 08:58

Va pup si va multumesc pentru aprecieri!

mamaieelena 1

16.05.2011, 18:19

delicios

divainbucatarie 1

01.06.2011, 14:57

multumesc mamaieelena!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste carbonara