Paste cu trei feluri de ciuperci

de Sylvia in Mancaruri de post, 23 Mai 2010 | 3703 vizualizari

 

Nu stiam ce sa fac pentru ziua de carbohidrati din cadrul Dietei Rina , am cautat sa fac ceva lejer si care se prepara super lejer si gandul m-a dus iar spre aromele bucatariei chinezesti. Am facut penne rigate de la Barilla cu trei feluri de ciuperci : champinioane negre, champinioane aromate si ciuperci champinion. Daca nu le gasiti in Romania ( in Bucuresti stiu sigur ca este magazin cu alimente chinezesti) inlocuiti cu ciuperci champinion si pleurotus si ce mai gasiti in zona :) asta e farmecul in bucutarie mereu se poate inlocui si incerca noi si noi arome.

 

INGREDIENTE

avem nevoie de

  • 80 grame de paste  ( initial am cantarit 100 dar mi s-au parut prea multe si am avut dreptate) ,
  • 3 ciuperci champinion si cate trei din fiecare fel

  in plus

  • o ceapa echalote taiata solzisori lungi.
  •  O lingura de ulei de masline,
  • o lingura de sos soia,
  • un varf de cutit de pudra de ghimbir ( puteti pune proaspat ras,  am vazut ghimbir in toate magazinele mari ) ,
  • un varf de cutit de pasta de ardei iute
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu trei feluri de ciuperci:

Preparare: fierbem pastele separat in apa cu sare. Intre timp aruncam intr-un wok in uleiul incins ceapa taiata solzi lungi si ciupercile feliate ( eu am facut felii mai mari ca imi place sa le las asa) si o cescuta de apa . Adaugam sosul de soia si condimentele si lasam la foc mic 15 minute, mai adaugam apa daca trebuie .


Cand sunt fierte pastele le adaugam in wok si mai lasam la foc mic un minut sa se patrunda de arome, mai amestecam din cand in cand.


Le-am servit calde, au fost delicoase si aromate, cred ca se pot consuma si reci si sunt la fel de bune. Am vazut inca o data ca se poate manca dietetic si delicios si putem prepara totul in timp foarte rapid.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu trei feluri de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Sylvia 1

23.05.2010, 19:51

Fetelor vad ca incet incet va conving si cu dieta mea ca se poate manca bine sa vad maine la ziua de fructe cu ce ma pot lauda

Sylvia 1

23.05.2010, 19:53

Multumesc pentru aprecieri sper sa le gasiti si in Romania daca vreti sa testati reteta

vero_closca 1

24.05.2010, 18:30

yami-yami!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dobos

de anca_rm 6

la 11:30

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

RETETA RECOMANDATA
Sarmale de post