Paste din faina de malai cu carne de pasare

de Panacris in Paste, 5 Aug 2012 | 1656 vizualizari

 

Inchei saptamana, tot cu paste:D

 

INGREDIENTE

  • paste din faina de malai 250 g,
  • un pui din curtea socrilor,
  • ceapa galbena 2 bucati,
  • ardei gras 1 bucata,
  • ulei de rapita 50 ml.,
  • foaie de dafin 1 bucata,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • boia de ardei dulce.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste din faina de malai cu carne de pasare:

Puiul curatat si splata se pune la fiert in oala minune, cu apa si putina sare, cca. 60 de minute. Dupa ce s/a fiert, se scoate carnea, (zeama se pastreaza ptr o supa cu galuste!), si se dezoseaza. Intre timp se curata ceapa, se taie felii si se pune la calit in putina apa si ulei. Ardeiul se curata, se toaca marunt si se adauga la ceapa. Se adauga carnea si foaia de dafin, la amestecul de ceapa, se asezoneaza de sare, piper si boia, se lasa la foc mediu, cca. 15 minute ptr. a se combina gusturile. Intre timp pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Se strecoara si se adauga la carnea din tigaie, se lasa sa dea un clocot si se servesc fierbinti cu salata de sezon.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste din faina de malai cu carne de pasare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Sim0na 1

07.08.2012, 13:58

bun tare

Panacris 1

07.08.2012, 14:33

Multumesc ptr aprecieri!

gaby_gabytza 1

07.08.2012, 16:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Budinca de taitei cu branza sarata