Budinca cu branza dulce si stafide

de dakris in Paste, 7 Mar 2012 | 4947 vizualizari

 

Un dulce usor, simplu si delicios...

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste
  • 500 g branza dulce
  • 150 g stafide
  • 200 g zahar
  • 5 oua
  • esenta rom
  • coaja rasa de la o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu branza dulce si stafide:

Pastele se fierb conform timpului indicat pe ambalaj si se trec sub un jet de apa rece.


Stafidele se oparesc si se mentin in apa fiarta cateva minute cat sa se inmoaie, apoi se stropesc cu putina esenta de rom.


Intr-un castron amesteca branza rasa, ouale, zaharul, coaja rasa de lamaie, esenta de rom si stafidele. Se adauga si pastele fierte si se amesteca bine si se aseaza intr-o tava (20 X 30 cm) unsa cu ulei. Introducem tava la cuptor pentru cca o ora (pana se rumenesc marginile).


Se portioneaza dupa ce s-a racit.


 

TIPS-URI

1

Macaroanele sau spaghetele sunt cele mai indicate paste caci se taie mai usor si frumos.

2

Ouale de tara ii confera mai multa culoare...

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu branza dulce si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mamaieelena 1

07.03.2012, 22:16

iri_iri 1

08.03.2012, 05:30

vreau si eu ca tare imi mai place

Emymyly 1

15.07.2013, 00:33

cind nu am paste eu fac si din spaghete,tare buna iese

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu paste, branza si ton