Paste fainoase cu carne la cuptor

de nadina73 in Paste, 28 Oct 2010 | 13511 vizualizari

 

Te lingi pe degete...

 

INGREDIENTE

  • 500 g paste ( de care doriti)
  • putina sare
  • 6 linguri ulei
  • 1 conserva carne de porc
  • 4 rosii sau pasta de tomate
  • patrunjle verde
  • 2 cepe
  • 3 linguri ardei tocat(de la borcan)
  • 150 g crema de branza
  • 150 g branza sau telemea
  • 150 g cascaval ras
  • 2 linguri de unt
  • decor:rosii,arpagic verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste fainoase cu carne la cuptor:

Se pune apa la fiert cu sare. Cand clocoteste se pun pastele fainoase si 3 linguri de ulei,se lasa sa fiarba(depinde cat zice pe punga) Cand pastele sant fierte se scot (atentie nu se spala) se strecoara si se amesteca cu compozitia de carne care se pregateste astfel:


Se toaca ceapa cat de fin si se caleste in 2-3 linguri de ulei cateva minute dupa care se pune ardeiul tocat (eu am pus din borcan,se poate proaspat si toca atunci) si carnea din conserva pisata bine cu furculita,se lasa sa se caleasca bine toate 5 minute dupa care se pun rosiile tocate marunt sau pasta de tomate(eu am ales rosiile)patrunjelul verde tocat si la final de tot branza si crema de branza. Se mai lasa 2 clocote si se stinge focul.


Se amesteca pastele cu compozitia de carne .


Se unge un vas de yena cu unt si se pune compozitia ,se presara cascaval ras..............eu am pus si rondele de rosii si se da tava la cuptor pentru aproximativ 10-15 minute la 180 grade.


Se servesc calde...sincer nici nu am avut rabdare sa se raceasca

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste fainoase cu carne la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

nadina73 1

31.10.2010, 19:40

adina pofteste

Rocsi 1

31.10.2010, 19:49

uite de asta tin eu la tine...k eu sunt sincera si tu zici k iti sunt draga

mihaelar63 1

02.11.2010, 17:22

si eu cu sinceritate spun ca as manca tot ce face Nadina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pui cu sunca si mozzarella
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste carbonara cu sos de smantana