Paste Halloween cu bacon si pesto

de claudiaO in Paste, 25 Oct 2019 | 381 vizualizari

 

Trecand ieri prin Lidl, mi-au atras atentia pastele Halloween.
Asa ca m-am agatat si de un Pesto Baresa si gata! am conturat masa de seara.

 

INGREDIENTE

  • 500 g paste Halloween
  • 500 g bacon
  • 2 borcane sos pasto Baresa
  • 2 lingurite sare
  • 2 catei usturoi
  • putin parmezan razuit
  • ketchup si masline pt decor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Halloween cu bacon si pesto:

Punem apa la fiert intr-o oala mare. Cand clocoteste, punem sarea si pastele. Fierbem cca 7-8 minute - dupa cum le vrem de fierte.


Punem la perpelit intr-o tigaie baconul cu 2 catei zdrobiti. Tinem pe foc pana se elimina apa lasata si incepe sa se rumeneasca usor. Adaugam sosul pesto (eu inante scurg uleiul in plus), parmezanul, pastele fierte, si amestecam usor.


Asezam pe o farfurie draguta, formam niste painjeni din masline, stropim cu niste "sange "din ketchup.


Servim cu placere!


Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Halloween cu bacon si pesto" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Bunica 1

25.10.2019, 18:38

Bune paste!

dantes 1

26.10.2019, 10:25

Bune!

oanapl 1

26.10.2019, 21:08

Ce idee buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6624 puncte

Constelatialeu

4475 puncte

Rocsi

4453 puncte

Ksenya

3965 puncte

Panacris

3756 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort Vargabeles
  • 30

    L

  • 31

    MA

  • 01

    MI

  • 02

    J

  • 03

    V

  • 04

    S

  • 05

    D

RETETA RECOMANDATA
Melcisori cu dovleac sub crusta crocanta de pesmet cu bacon