Tagliatelle cu piftele by J.Oliver

de ana in Paste, 16 Iul 2010 | 2629 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr tagliatele
  • Pentru piftele
  • 300 gr carne tocata
  • 2 catei de usturoi
  • sare,piper
  • cimbru,pasta de ardei iute
  • Pentru sos
  • 4 rosii
  • 2 fire de busuioc
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • 2 linguri de ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu piftele by J.Oliver:

Preparam chiftelele:Carnea tocata o amestecam cu condimente si formam bilute mici , le prajim in ulei incins.Le scoatem pe un prosop de hartie si le lasam sa se raceasca.


Sosul:Rosiile le oparim 2 minute in apa pentru a putea indeparta coaja .Apoi le taiem cubulete.Intr-o tigaie incinsa turnam uleiul apoi prajim busuiocul si usturoiul timp de 2 minute ,turnam rosiile si le clocotim 5 minute apoi asezonam cu sare .


Pastele le fierbem conform instructiunilor .Intr-o tigaie incinsa punem 3 linguri din uleiul care ne-a ramas de la piftele si adaugam pastele si piftelele ,le tinem cam 2 minute pe foc.Pastele le asezam pe platou si turnam sos de rosii peste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu piftele by J.Oliver" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

nadina73 1

17.07.2010, 17:25

buna ideie 5 furcu

mena29 1

23.07.2010, 22:33

bravo

ana 1

29.07.2010, 09:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu pui si sos de rosii